Kiwi Multimedia


LOADING
Udvikling af Elearning application.

Kiwi Multimedia producer og udvikler specielle e-learning applikationer, der er tilpasset uddannelsesinstitutioners ønsker og behov, til en yderst konkurrencedygtige priser.

Vi har et bredt kendskab til læringsprocesser og mange års erfaring med e-learning. Derfor kan vi rådgive om jeres nye e-learning strategi og udvikle e-learningkurser, der tilgodeser jeres og elevers specifikke ønsker. Udvikling og design sker i tæt samarbejde med jer, så kurserne rammer jeres elever/kursister, jeres tone og strategi rigtigt. Vi er fleksible og har et gennemarbejdet arbejdsflow i vores projekter, så de altid styrer sikkert i mål. Det er e-learning løsninger, der virker.

Situationer (Hastesager) hvor vi også kan være behjælpelige med specielle e-learning løsninger der kan udvikles i tæt samarbejde med skolerne.

Alle e-learningkurser til eleverne vil være udviklet i HTML5 og/eller Flash og er SCORM kompatible. SCORM er en standard indenfor e-learning, der gør, at kurserne kan interagere med LMS systemer (Learning Management System). E-learningkurserne kan publiceres og afvikles på forskellige enheder og systemer. Eksempelvis PC'er, tablets eller smartphones og via forskellige browsere og operativsystemer - også iOS enheder fra Apple

Ring eller skriv til os for yderligere information.