Kiwi Multimedia


LOADING
Firmaprofil

Kiwi Multimedia blev etableret i 1997 med det formål at levere IT-Support samt IT baseret multimedia løsninger, med særlig vægt på elearning, til såvel private, semiprofessionelle som til det professionelle marked. Fra starten var det også vores målsætning at finde de mest optimale produkter og løsninger til vores kunder kombineret med en uovertruffen support. Det mener vi er lykkedes til fulde. Se blot på fortegnelsen over vores tilfredse kundekreds.

I de senere år har Kiwi Multimedia valgt at fokusere på undervisnings-institutioner  - såvel de offentlige som private kursusvirksomheder. Vi er unge mennesker, som er vokset op med al den moderne it-teknologi. Sammenholdt med vores erfaringer gennem levering af digitalt undervisningsmateriale er Kiwi Multimedia blevet en stærk samarbejdspartner, som tilfører vores kunders undervisningstilbud en værdifuld dimension. Og vi  er fortsat leveringsdygtige i stærke innovative løsninger til en konkurrencedygtig pris i samarbejde med vores partnere og kunder.

Hvorfor Kiwi Multimedia?

Mange har spurgt os, hvorfor vi kalder vores firma for Kiwi Multimedia. Noget skulle barnet jo hedde, så derfor valgte vi navnet Kiwi. Ikke fordi vi har nogen speciel tilknytning til landet "down under", men fordi alle ved, hvad en Kiwi er – og alle kan udtale navnet.

Det var New Zealands oprindelige befolkning, maorierne, som kaldte en lokal strudsefugl for kiwi. Fuglen, der ikke kan flyve, lever kun på New Zealand. Den er blevet landets nationalfugl og har lagt kælenavn til newzealænderne.

Men måske kender du frugten af samme navn bedst. Det er en organisation af lokale dyrkere, som har patent på dyrkningen af denne vitaminrige og lækre frugt. Den var tidligere kendt som "Chinese Gooseberry", indtil en amerikansk frugtsælger fandt på at kalde den for kiwi-frugt.

Men helt ærligt – vi føler os tiltrukket af nationalfuglen. Fordi lige som den er også vi jordbundne. Det er sund fornuft, og det tjener os, og vores kunder, bedst.