Kiwi Multimedia


LOADING
Nyheder fra iSpring Solutions.

iSpring QuizMaker v11
iSpring Suite v11
Ring for priser !


Elektronisk eksamen gør livet nemmere for elever og undervisere 

iSpring QuizMaker – det er navnet på et unikt stykke software med et avanceret testprogram, der har gået sin sejrsgang i klasseværelser på skoler og universiteter over hele verden. Det er nu også nået til Danmark. 

iSpring QuizMaker er et elektronisk system og værktøj, som på en enkel og let tilgængelig måde, med kun få museklik, gør det muligt at publicere direkte eksamens tests online på internettet i HTML5 format. 

Du kan med det selv lave tests og opgaver med vejledninger, som er tilgængelige for dine elever døgnet rundt på skolens netværk eller fra hjemmets pc. Samtidig kan du øjeblikkeligt se deres resultater og få en detaljeret analyse af dem og rapporter fra hvilken som helst computer. 

iSpring QuizMaker er kort og godt et stykke software, som gør eksamen til en leg for eleverne og sparer underviserne for mange timers arbejde hver uge på forberedelse af opgaver og analyser af dem bagefter. Og tid er som sagt penge nu om dage. Vi fortæller gerne nærmere om iSpring QuizMaker og økonomien omkring systemet på tlf. eller e-mail. 

ispring-quizmaker-brochure-v2