Kiwi Multimedia


LOADING
Nyheder fra iSpring Solutions.

iSpring QuizMaker v10
iSpring Suite v10

Elektronisk eksamen gør livet nemmere for elever og undervisere 

iSpring QuizMaker – det er navnet på et unikt stykke software med et avanceret testprogram, der har gået sin sejrsgang i klasseværelser på skoler og universiteter over hele verden. Det er nu også nået til Danmark. 

iSpring QuizMaker er et elektronisk system og værktøj, som på en enkel og let tilgængelig måde, med kun få museklik, gør det muligt at publicere direkte eksamens tests online på internettet i HTML5 format. 

Du kan med det selv lave tests og opgaver med vejledninger, som er tilgængelige for dine elever døgnet rundt på skolens netværk eller fra hjemmets pc. Samtidig kan du øjeblikkeligt se deres resultater og få en detaljeret analyse af dem og rapporter fra hvilken som helst computer. 

iSpring QuizMaker er kort og godt et stykke software, som gør eksamen til en leg for eleverne og sparer underviserne for mange timers arbejde hver uge på forberedelse af opgaver og analyser af dem bagefter. Og tid er som sagt penge nu om dage. Vi fortæller gerne nærmere om iSpring QuizMaker og økonomien omkring systemet på tlf. eller e-mail. 

ispring-quizmaker-brochure-v2
iSpring Suite v10

Let at bruge, fuldt udstyret eLearning forfatter værktøj til PowerPoint. Intet trænning kræves for at begynde!. iSpring Suite integreres problemfrit med PowerPoint. Det hjælper dig med at gøre en simpel præsentation til et e-kursus med tests, simuleringer og andre interaktioner og bevare alle PowerPoint-effekterne omhyggeligt.

Det er ligegyldigt hvad slags tekststile, overgange eller komplekse animationer du bruger i PowerPoint - det afsluttende kursus vil spille præcis som du planlagde det.

DKK 7.995,-
Incl. moms

iSpring QuizMaker v10

iSpring QuizMaker hjælper med at vurdere elevers/kursisters kompetence og viden, træne samt dygtiggøre og styrke læringen.

Dkk 4.995,-
incl. moms